Ajánlatom a weboldalad elkészítéséhez

 

Már régóta foglalkoztatott, hogy jó lenne elkészíteni a harmonikavilag.hu weboldalt, ezért felhívtam Kolonich Laci barátomat, akinek láttam a korábban elkészített weboldalait. Arra kértem, hogy készítsen nekem egy egyszerű weboldalt.

Ekkor elkezdtünk beszélgetni.

Így derült ki számomra, hogy nekem nem egy „egyszerű weboldalra”, hanem egy „nagyszerű” weboldalra van szükségem. Feleljen meg a mai kor követelményeinek: általam szerkeszthető hírek, hírlevél, YouTube videó csatorna,  Facebook oldal, képszerkesztés, blog, logó, könnyen bővíthető menüpontok, és még nagyon sok minden más.

Tehát a weboldal elkészítéséhez profi tudásra van szükség! Nekem is hatékonyan kell közreműködnöm és olyan dolgokkal is foglalkozni, ami eddig eszembe sem jutott.

Laci barátom ezért azt javasolta, elkészíti a weboldalt, de megtanítja nekem a kezelését, a módosításának a mikéntjét, sőt megtanítja nekem a weboldal keresőoptimalizálását, a Facebook és a Google Adwords fizetett hirdetések beállítását is, szóval megtanítja nekem mindazt, amire ahhoz van szükségem, hogy a weboldalam jól és hatékonyan működjön.

Az elkészült weboldal tulajdonosaként ma már azt tudom mondani, – és sokan ugyanezt mondják, akik megnézték –  hogy ez egy szép és profi honlap.

Mivel nagy segítség volt számomra Laci profi munkája, ezért közzéteszem a tapasztalataimat.

Ha weblap készítést fontolgattok,  hívjátok, keressétek, teljesen biztos vagyok benne, hogy azt fogja mondani, javasolni, elkészíteni, ami nektek a legjobb lesz, amire nektek a legnagyobb szükségetek van.

Az elérhetősége:

Kolonich László

Kolonich László
Online életmentő
Mobil: +36 30 885 6440
Skype: netinfom
Facebook: http://facebook.com/kolonich.laszlo
Weboldal: Sikerkulcs.com

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.