Kedvezményes harmonika vásárlás

A Harmonikások Országos Társasága

Segítség a harmonikázók hangszer vásárlásához.

Ez a lehetőség a segítség egy formája, amelyet a Harmonikások Országos Társasága támogat és ajánl azoknak, akik számára ez hasznos lehet.

1./ Kizárólag harmonikázni tanulókat, ill. harmonikázókat kívánunk segíteni. A jogosultságot az eladó ellenőrzi.

2./ Régi harmonika cseréjét, harmonika vásárlását szándékozunk támogatni.

3./ A www.harmonikavilag.hu honlapon az „Eladó harmonikák” közül – amelyiknél a lehetőséget megadták – a kiválasztott hangszert a tulajdonos maximum 60% vételár megfizetése után, minimum 3 havi kamatmentes részletre adja el. Az eladástól számítva minimum 6 hónap garanciát biztosít. Az adás-vételi szerződésben ettől kedvezőbb feltételekben is megállapodhatnak. A szerződésből származó jogok és kötelezettségek a felekre tartoznak.

4./ A Harmonikások Országos Társaságának tagjainak, -akik ilyen feltételek mellett vállalják harmonikájuk eladását- hirdetését a honlapon megjelentetjük.

5./ A kedvezmény azokra vonatkozik elsősorban aki a Harmonikások Országos Társaságának Facebook csoportjában a „Tagok” között szerepelnek.

6./ A Harmonikások Országos Társasága a megjelentetett hirdetések tartalmáért nem felel. A hirdetés szövegét a honlap stílusának megfelelően módosíthatja, a tulajdonossal történt egyeztetés alapján.

7./ A hirdetés szövegét, és maximum 6 db képet kizárólag e-mailben tudjuk fogadni. A harmonika leírását, elérhetőséget, valamint a fizetési feltételeket kérjük megadni.

8./ A hirdetésekről a Harmonikások Országos Társaságának Facebook oldalán is értesítéssel lehetünk.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.